Wie zijn wij?

Josette Wester

Loonbedrijf Eduard Hoebe startte in 1959 en werd gerund door Josette haar ouders: Nel en Eduard Hoebe. In Januari 1993 namen Josette en Jan het bedrijf over en V.o.f. Jan en Josette Wester was een feit. Het agrarisch loonwerk werd minder door de bollenteelt. Hierdoor besloten wij een andere richting in te slaan Het werd de grond-, weg- en waterbouw. Inmiddels zijn wij al jaren werkzaam als onderaannemer voor diverse grote aannemers in de Kop van Noord-Holland.

Josette (61) doet al jaren met veel plezier de planning van het bedrijf. Hiernaast brengt zij graag tijd door met haar twee kleindochters.

Jan Wester

Jan  heeft 16 jaar bij Eduard & Nel gewerkt als machinist grondverzet. Hier leerde hij ook dochter Josette kennen. Ze trouwden in 1980 en namen in 1993 het bedrijf over van Eduard en Nel. Een nieuwe bedrijfsnaam volgde:

V.o.f. Jan en Josette Wester

Jan (61) is inmiddels uit de roulatie als machinist, door zijn rugklachten. Maar is nog altijd betrokken bij V.o.f. J. en J. Wester. Tevens neemt  hij praktijkexamens af voor de nieuwe lichting machinisten.

Jan zorgt in zijn vrije tijd voor zijn damherten en wallabi's. En brengt graag tijd door met zijn kleindochters.

Luke Wester

Zoon Luke (34) is sinds 2004 werkzaam bij V.o.f. Jan en Josette Wester.
Na drie jaar in het bedrijf te hebben gewerkt, is Luke sinds Januari 2007 vennoot bij V.o.f. J. en J. Wester.

U komt Luke tegen op onze projecten waar hij als machinist grondverzetmachines draait op de Liebherr A 914 met rotorkantelstuk.

Luke woont net als Jan en Josette op het bedrijf. Hij is vrijgezel. Doet aan boksen. En houdt ervan om gezellige dingen te doen in zijn vrije tijd.